Ubytování na Monínci je nyní levnější

28. ledna 2022

Zima je stále téměř celá před námi a na první paprsky jarního slunce si ještě pár týdnů počkáme. Zimní radovánky si tak se vším všudy můžete užít na Monínci, a navíc aktuálně s 15% slevou na ubytování. Sleva platí pro ubytování na Nové Javorce, v Apartmánech Monínec, v Penzionu Čertovka i v Hotelu Monínec. Její součástí je navíc i 20% sleva na půjčovnu vybavení a 10% sleva na privátní výuku v lyžařské škole.

Kromě zimních sportovních výkonů můžete na Monínci dopřát odpočinek tělu i duši, a to v hotelovém wellness, kde najdete saunu, vířivku i vnitřní bazén, můžete ochutnat prvotřídní gastronomii pod vedením šéfkuchaře Marka Volšanského, který ručí za kvalitní místní a sezónní suroviny, a děti se mohou vyřádit v hlídané dětské herně, ve které je pro ně přichystáno několik herních zón zaměřených na kreativitu, pohyb a odpočinek. 

Lyžařské podmínky jsou díky mrazivému počasí více než dobré, lyžuje se po celé délce sjezdovky a v provozuje je jak hlavní lanovka, tak horní kotva a hotelový vlek. Denní lyžování si návštěvníci mohou užít od 9 – 16 hodin, večerní pak od 18 – 21 hodin. Na Monínce se dá z Prahy pohodlně dojet i Skibusem, který jezdí 4 dny v týdnu ve dvou odjezdových časech z Hlavního nádraží nebo z Autobusového nádraží Roztyly.