Nové atrakce v Aktivity parku

29. července 2021

Elektrolodičky

Uspořádejte vodní bitvu na Pilském rybníce. Nové elektrolodičky vám to umožní! Loďky jsou elektrické, a navíc s vodní pistolí, která přečerpává vodu přímo z rybníka. Do lodiček se vejdou i dvě osoby. Jeden řidič a jeden střelec. Lodičky jsou nafukovací se stříškou proti slunci.

Kdo říká, že je to zábava pouze pro děti tak se plete! Vodní zábavu si užijí i dospělí. Aktivita by se dala přirovnat k autodromu s bonusem navíc – bourání a střílení na druhou lodičku.


Novinky v lanovém parku

V rámci rozšíření Aktivity parku se letos nezahálelo! Novinkami se může pyšnit i lanový park. Vyzkoušejte hned několik nových překážek v podobě snowboardu, sáněk nebo dokonce kola. V lanovém parku Monínec naleznete několik stanovišť ve výškách stromů! Čeká vás zkouška rovnováhy, ale především spousta zábavy!


Dvojitá kuličková dráha

Obří kuličkovou dráhu už znáte, ale co takhle dvojitou kuličkovku? Jedná se o stejný princip jako u běžné kuličkové dráhy – vhodíte kuličku a sledujete, jak se kulička snaží dostat přes překážky. Dráha je dlouhá 20 m a skýtá dvě paralelní dráhy, které se sbíhají do jedné. Taková rozdvojená kuličková dráha umožňuje navíc závodit dvěma hráčům mezi sebou. Čí kulička bude rychleji v cíli?


Vodní svět

Vodní svět pro nejmenší je v Aktivity parku Monínec letos také zcela nový. Nalezte ho mezi vodní maxiskluzavkou a tubingem. Objevíte zde nádrže s vodou a korýtka, kde si zejména menší děti mohou pouštět vodu nebo měnit její průtok. Malé děti, které se vejdou do nádrže se v nádržích mohou cachtat a užívat si vodní radovánky.