Hotel roku ve středních Čechách patří Monínci

30. května 2021

V desátém ročníku soutěže o nejoblíbenější hotel uspěl i Monínec. Zvítězil v kategorii těch tříhvězdičkových, které ve Středočeském kraji najdete.

Hotel Monínec získal nejvíce hlasů od hostů a dalších návštěvníků, kteří se rozhodli hodnotit tříhvězdičkové ubytovací podniky ve středních Čechách. Díky tomu se můžeme pro další období pyšnit titulem Hotel roku.

Prestižní ocenění Czech Hotel Awards dokazuje, že se u nás hosté cítí dobře a jsou spokojeni s nabízenými službami i komfortem. Konkurence byla přitom veliká – vybíralo se z tří, čtyř a pětihvězdičkových ubytovacích zařízení a dále pak také z těch, jež byly zařazeny do kategorií Wellness & Spa a Congress.

Hotel Monínec nabízí 22 dvoulůžkových pokojů, 8 třílůžkových pokojů a 4 třílůžkové pokoje s přistýlkou. Zároveň jsou zde k dispozici také pokoje typu Family room. Hosté mohou v hotelu využít rovněž wellness a restauraci s terasou, odkud je překrásný výhled do krajiny Českého Meránu. Pro firmy a větší skupiny zde nechybí ani konferenční sál a salonek. Hned pod budovou jsou od roku 2019 Terasy Monínec s venkovním bazénem, dětským hřištěm a Café barem.

Hlasování Czech Hotel Awards probíhalo od poloviny dubna do poloviny května.

www.hotelawards.cz